Meedoen?

De activiteiten en ambities van het Odensehuis worden mogelijk gemaakt door fondsen en giften. Het Odensehuis is kosteloos toegankelijk voor participanten. Participanten die dat willen en kunnen, mogen als tegemoetkoming voor de kosten, vrijwillig bijdragen.

Vrijwilliger worden

Binnenkort lees je hier hoe je vrijwilliger bij Odensehuis Leo wordt en vind je vacatures voor vrijwilligers.

 

Als student meedoen?

Binnenkort lees je hier over de mogelijkheden voor studenten bij Odensehuis Leo.

 

Als organisatie meedoen?

Binnenkort lees je hoe je je met je organisatie kunt inzetten voor het Odensehuis.

 

Financieel bijdragen?

De activiteiten en ambities van het Odensehuis worden mogelijk gemaakt door fondsen en giften. Het Odensehuis is kosteloos toegankelijk voor participanten. Participanten bepalen zelf of en hoeveel zij financieel willen bijdragen.

Mensen die het Odensehuis een warm hart toedragen kunnen financieel bijdragen en zijn daarmee ‘Vriend van het Odensehuis’.  De hoogte van de bijdrage, of deze nu eenmalig is of structureel, staat iedereen vrij. We zijn met alle bedragen blij en geholpen!

Een vrijwillige bijdrage maak je over naar IBAN: NL54 INGB 000 16 53 674 ten name van Radius Welzijn onder vermelding van “Donatie Odensehuis”.

Het Odensehuis is valt organisatorisch onder Stichting Radius. Om die reden heeft het Odensehuis automatisch ook de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. Dit betekent dit dat je vrijwillige bijdrage of donatie fiscaal aftrekbaar is.

Als blijk dank en waardering, organiseren we af en toe iets voor de vrienden van het Odensehuis. Als je daar als donateur bij wilt zijn, geef dan je contactgegevens door aan info@odensehuisleo.nl. Dan houden we je ook op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

Zij doen al mee!

Contact ons

Telefoon: 071 707 42 27
Email: info@odensehuisleo.nl

direct contact

Meedoen?

Wil je je steen(tje) bijdragen? Dat kan op verschillende manieren!

meedoen?

Odensehuis © 2019 Alle rechten voorbehouden.