Nieuws

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over ontwikkelingen en de bezigheden van Odensehuis Leo.

Vanaf september nieuwe mantelgroep bij Odensehuis Leo

Vanaf september 2019 start het Odensehuis Leo weer met een mantelgroep. In deze groep kunnen mantelzorgers van naasten met beginnende dementie en/ of geheugenproblemen ervaringen delen met anderen in een vergelijkbare situatie.

Let op: vanaf 1 juni nieuwe openingstijden

Vanaf 1 juni 2019 zijn de openingstijden:

Geplande activiteiten Odensehuis

Hieronder vindt u de activiteiten in juli en augustus:

Doe een online training Goed omgaan met dementie

Via de website Samen dementievriendelijk.nl is het mogelijk een training Goed omgaan met dementie te volgen. Tijdens de training leer je meer over dementie en hoe je hiermee kunt omgaan.

Alzheimer Café 12 september: Dementie of vergeetachtigheid

Dementie of vergeetachtigheid? Af en toe wordt iets vergeten, soms lijkt het alsof er meer aan de hand is dan gewoon iets vergeten. Wanneer gaat u naar de huisarts en wat kan die voor u betekenen?

Odensehuis Leo toegelaten tot Landelijk Platform Odensehuizen

Odensehuis Leo maakt sinds september 2018 onderdeel uit van het samenwerkingsverband van de Odensehuizen in Nederland: het Landelijk Platform Odensehuizen.

Drukbezochte officiële opening

Zeker 350 mensen bezochten vrijdag 21 september 2018 Odensehuis Leo voor de officiële opening. Maarten, participant van het eerste uur, legde samen met wethouder Marleen Damen een symbolische knoop.

Officiële opening 21 september 2018

Op Wereld Alzheimer Dag opent burgemeester Lenferink samen met betrokkenen Odensehuis Leo officieel. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur is er een feestelijk, informatief en ontspannen programma samengesteld om kennis te maken met het Odensehuis en dementie.

Sleutelstad FM interviewt Odensehuis

Sleutelstad FM geeft aandacht aan de vliegende start van Odensehuis Leo. Lees het artikel en luister naar het interview dat zij met ons hebben gehouden.

Trots: Albert Heijn wordt sponsor!

De samenwerking met Albert Heijn Kopermolen en Odensehuis Leo is een feit. Onze overburen vinden het belangrijk dat er een plek is voor mensen met beginnende dementie en hebben besloten ons gul te sponsoren.

Podcastserie over dementie

Gerry van Bakel gaat in een aflevering van haar podcast over dementie in gesprek met de coördinator van het Odensehuis.

Contact ons

Telefoon: 071 707 42 27
Email: info@odensehuisleo.nl

direct contact

Meedoen?

Wil je je steen(tje) bijdragen? Dat kan op verschillende manieren!

meedoen?

Odensehuis © 2019 Alle rechten voorbehouden.