Lees in de nieuwsbrief over activiteiten bij het Odensehuis Leo.

In de link hieronder vind je de Nieuwsbrief Odensehuis Leo met foto’s erbij.

Odense nieuwsbrief augustus 2019 (2)

Je kunt hieronder ook de tekst lezen zonder de foto’s.

 

 

Odensehuis Leo Nieuwsbrief, augustus 2019

Eén van de pijlers van het Odensehuis is het organiseren van activiteiten die stimuleren de eigen talenten te onderhouden of te benutten. Daar is iedereen de afgelopen weken druk mee bezig geweest.

 

Wandelen in het park of jeu de boules

Wanneer het weer goed was werd er gewandeld in het park: heerlijk koel op hete dagen! Of we gingen de baan op voor een spelletje jeu de boules waarbij met veel enthousiasme de ballen werden opgegooid, want winnen willen we toch wel erg graag.

 

De Ruilwinkel

Ook waren we te gast bij de Ruilwinkel van Op Eigen Wieken, waar we zelf meegebrachte sjaals en boeken konden ruilen voor o.a. een prachtig (en warm) blauw vest, een schilderijtje dat herinneringen opriep en een spel voor een regenachtige dag.

 

Vaartocht over meren en sloten rondom Leiden

Klapstuk van de maand juli was toch wel een vaartocht met een sloep over de sloten en meren rondom Leiden.(Een uitgebreid verslag vindt u op onze website.) Een perfecte dag, waar we nog wekenlang over kunnen en zullen napraten.

 

Fietsmaatjes op bezoek

Augustus begonnen we ook al actief, want Fietsmaatjes kwam op bezoek en iedereen die wilde mocht een proefritje meefietsen. We zijn vast van plan om dat uit te breiden met langere tochten. Ook hebben ze ons uitgenodigd op 21 september, om te komen fietsen op de Alzheimer dag bij wielervereniging Swift, samen met een fietsmaatje.

 

Schilderen onder leiding van kunstenares Nique Zitman

Er kwamen naast een wandeling of een spelletje jeu de boules nog meer activiteiten aan bod: we gingen schilderen onder leiding van kunstenares, Nique Zitman. Van al die schilderijen maken we een prachtige wandcollage voor de Odensekamer.

 

Fotoproject

Natuurlijk loopt ons Fotoproject ook al die tijd gewoon door. Alle deelnemers maken een of meerdere foto’s van onderwerpen of voorwerpen die hen dierbaar zijn. In september gaan we dat met de groep bespreken (voor wie dat wil).

 

Activiteiten komende maanden

Nieuwsgierig naar de extra activiteiten voor de komende maanden? Want dacht u van koken met de hele groep onder toeziend oog van een echte kok? Of een lezing waarbij vogelgeluiden in de klassieke muziek de boventoon voeren? Of een herfstwandeling door het park? Ideeën genoeg…..

Spreekt één van de activiteiten u aan? U bent van harte welkom om eens een Odensedag mee te lopen. Kijk voor meer info en de activiteitenagenda op onze website of loop gewoon eens binnen.

 

 

 

Contact ons

Telefoon: 071 707 42 27
Email: info@odensehuisleo.nl

direct contact

Meedoen?

Wil je je steen(tje) bijdragen? Dat kan op verschillende manieren!

meedoen?

Odensehuis © 2019 Alle rechten voorbehouden.