Lees over de activiteiten in het Odensehuis Leo in januari 2020

In de link hieronder vind je de Nieuwsbrief Odensehuis Leo  van januari met foto’s erbij.

Nieuwsbrief Odensehuis Leo, januari 2020

 

Je kunt hieronder ook de tekst lezen zonder de foto’s.

We hebben het jaar ingeluid met champagne en bitterballen en dat is ons goed bevallen

Vol nieuwe energie zijn we na de lunch gestart met bewegingslessen o.l.v. Veronique. Dat gaan we de komende weken zeker vaker doen!

En weer is er een puzzel gelegd…….

 

Muziek

Het nieuwe jaar beginnen met muziek is een heel goed begin! Hilde Jansen met haar accordeon speelde heerlijke meezingliedjes waaraan iedereen vol overgave aan meedeed. Het lukte ons zelfs om een canon tot een goed einde te brengen

 

Chocoladepindarotsjes maken en bewegen……

Goede voornemens moeten wel leuk blijven natuurlijk. Dat weten de Odense bezoekers uitstekend te regelen. Terwijl de ene groep ging wandelen in het park, ging een andere groep aan de slag om pindarotsjes te maken. Er was wel één nadeel: de pindarotsjes moesten ‘setten’ en afkoelen. Dat betekende dat we pas na de lunch en na de beweegles van de zelfgemaakte lekkernij konden genieten. Een welkome beloning na al die actieve inspanningen! Met een kopje thee of koffie erbij en onderuit in de zithoek. Prima geregeld

 

Schilderen

Vandaag werden onze creatieve vaardigheden weer getest! Nique Zitman had een vaas bloemen op tafel gezet en wij kregen de opdracht om zowel vaas als bloemen na te schilderen. Dat leverde peinzende en starende blikken op, maar ook directe penseelstrepen op het canvas. Er werd heel ingespannen gewerkt met een prachtig resultaat. Oordeel zelf maar….

 

Gift

Van het Leiden Road Runners Fonds hebben we een ruime  bijdrage ontvangen om onze beweeglessen en het spel ‘De BeweegID box’  te bekostigen. We zijn erg blij met deze gift en we gaan  hier dankbaar gebruik van maken.

 

 

 

 

Contact ons

Telefoon: 071 707 42 27
Email: info@odensehuisleo.nl

direct contact

Meedoen?

Wil je je steen(tje) bijdragen? Dat kan op verschillende manieren!

meedoen?

Odensehuis © 2020 Alle rechten voorbehouden.