Lees over de activiteiten in het Odensehuis Leo in maart 2020

In de link hieronder vind je de Nieuwsbrief Odensehuis Leo van maart met foto’s erbij.

Nieuwsbrief Odensehuis Leo, maart 2020

Je kan de tekst ook lezen zonder de foto’s hieronder.

 

Pizza, bewegen en woordspelletjes
Dinsdag is er weer flink bewogen en als beloning kregen we tijdens de lunch een heerlijke pizza. Toch hadden een paar participanten daarna nog wat energie en ze zijn de jonge geitjes op de kinderboerderij gaan bekijken. De andere helft vermaakte zich intussen met een woordspelletje.
Die pizza en woordspelletjes waren zo’n succes dat we op woensdag bijna hetzelfde hebben gedaan: wandelen, Thai Chi, pizza en woordspelletjes…

 

Ton en Vera hebben de ID-Beweegbox uitgetest en akkoord bevonden!

 

Muziek
Vandaag kregen we bezoek van Hilde en Anneke met hun accordeon. We hebben uit volle borst zeemansliederen gezongen, hoewel we soms diep moesten graven voor de juiste teksten. Heerlijk!

 

Aboriginal Art deel 2
De woensdag Odensers boften maar weer. Nog één keer Aboriginal Art met Diana. Dit keer een ander onderwerp, maar inmiddels zijn we ervaren.

 

Coronavirus
Dat is dus even heel erg schrikken: Odensehuis is gesloten voor alle participanten! Annette (onze coördinator) is de hele maandagmiddag en (vroege) dinsdagochtend bezig geweest met telefoontjes en mailtjes om dit trieste bericht door te geven. Slechts een enkele Odensehuisbezoeker heeft alle berichtgeving gemist en komt toch een kopje koffie halen. Met inachtneming van alle regels geeft Annette elke bezoeker een kopje koffie met het onmisbare koekje en legt heel geduldig uit dat het Odensehuis gesloten is tot nader order. Dat is best een moeilijk verhaal, want de dinsdag en woensdag zijn voor de meeste participanten een vast agenda(licht)punt in hun wekelijkse activiteiten.

Om er toch te zijn voor aanlopers blijft Annette aanwezig, zolang het kan en mag. Via telefoon en e-mail blijft ze contact houden met alle participanten om zo eventuele noodkreten op te vangen en, indien mogelijk, hulp te adviseren of te bieden.

TOP zo’n coördinator!

Contact ons

Telefoon: 071 707 42 27
Email: info@odensehuisleo.nl

direct contact

Meedoen?

Wil je je steen(tje) bijdragen? Dat kan op verschillende manieren!

meedoen?

Odensehuis © 2020 Alle rechten voorbehouden.