Mantelgroep

Vanaf september 2019 start het Odensehuis Leo weer met een mantelgroep. In deze groep kunnen mantelzorgers van naasten met beginnende dementie en/ of geheugenproblemen ervaringen delen met anderen in een vergelijkbare situatie.

Er worden geen pasklare antwoorden en oplossingen geboden. Wel kan men van elkaars ervaringen leren en kunnen we met elkaar veel kennis in huis hebben. We willen een vertrouwde omgeving creëren waarin iedereen zich vrij en veilig voelt. De groep wordt begeleid door een ervaren vrijwilliger.

Mantelzorgers kunnen aansluiten en zelf bepalen, of en hoe vaak zij aanwezig zijn. Wel is het gewenst om u van te voren even aan- of af te melden. Er zijn geen kosten aan de mantelgroep verbonden. Uiteraard mag men altijd vrijwillig iets bijdragen, dan zorgen wij dat het ten goede komt aan de activiteiten van het Odensehuis.

De Mantelgroep zal plaatsvinden op:

–   woensdag 4 september

–   woensdag 2 oktober

–   woensdag 6 november

–   woensdag 4 december

Alle bijeenkomsten starten om 14.45 uur en om 15.45 uur wordt er afgerond. Het is na 14.45 uur niet meer mogelijk om binnen te lopen.

De mantelgroep staat ook open voor mantelzorgers die het Odensehuis verder niet bezoeken.

 

Plaats van de bijeenkomsten

Odensehuis Leo, Rosmolen 28 te Leiden. In de Merenwijk tegenover Albert Heijn, richting de bibliotheek.

We stellen een berichtje op prijs vooraf als een mantelzorger wil komen. Dat kan per e-mail via: info@odensehuisleo.nl  of telefonisch via: 071 707 42 27. Mantelzorgers kunnen hun aanwezigheid ook melden aan de coördinator op dinsdag of woensdag van 10.00-14.00 uur

Contact ons

Telefoon: 071 707 42 27
Email: info@odensehuisleo.nl

direct contact

Meedoen?

Wil je je steen(tje) bijdragen? Dat kan op verschillende manieren!

meedoen?

Odensehuis © 2019 Alle rechten voorbehouden.