Verras een mantelzorger en stuur een gratis kaartje

Via Alzheimer Nederland:

10 november is de Dag van de Mantelzorg. Dat is dé dag om een mantelzorger blij te maken. Hoe? Heel eenvoudig, door het sturen van een (gratis) kaartje. Stuur jij er ook een?

 

Door een van deze vier gratis Boomerangkaarten te sturen, laat jij een mantelzorger weten dat je waardeert wat hij of zij dagelijks, wekelijks of onregelmatig allemaal doet. En je laat weten dat je er voor die persoon bent. Iets verder weg of dichtbij, dat maakt niet uit. De ontvanger van het kaartje kan op jou rekenen.

 

Kleine moeite, veel plezier

 

Nederland telt ongeveer 300.000 mantelzorgers van iemand met dementie. Dat is lang niet altijd een partner. Kinderen en kleinkinderen, maar ook buren, vrienden en kennissen helpen mee in de zorg en ondersteuning. Voor ons zijn dat allemaal mantelzorgers. Jij kent dus vast iemand die betrokken is bij iemand met een vorm van dementie. Vergeet die persoon niet. Vergeet dus niet om op tijd een kaartje te sturen. Het is een kleine moeite.

 

Hoe kom je aan een kaart?
Boomerang heeft voor ons vier freecards ontworpen. Je vindt deze in de bekende Boomerang kaartenrekken in 500 populaire grandcafés, kroegen en filmhuizen verspreid over het hele land. Wil je weten of er een Boomerang kaartenrek bij jou in de buurt is, bekijk dan de lijst met locaties.

 

De Boomerang freecards zijn gratis. Je kunt er zoveel meenemen als je wilt. Is er geen kaartenrek in jouw buurt of zie je geen kans om naar de stad te fietsen? Klik dan op een van de vier kaarten en bestel een echt (1,79 euro) of digitaal exemplaar (gratis). Je kunt de kaart direct beschrijven en (laten) versturen.

Laten we er samen voor zorgen dat zo veel mogelijk mantelzorgers op 10 november een kaartje krijgen!

Contact ons

Telefoon: 071 707 42 27
Email: info@odensehuisleo.nl

direct contact

Meedoen?

Wil je je steen(tje) bijdragen? Dat kan op verschillende manieren!

meedoen?

Odensehuis © 2019 Alle rechten voorbehouden.